Artikelnummer:
STYCKNING

STYCKNING AV VILT

219 kr
Finns i lager
Vänligen kontakta butiken för leveranstid
.
Vänligen kontakta butiken för leveranstid
Produktbeskrivning:

14 UPPLAGAN – NYTT OMSLAG SAMMA UPPSKATTADE INNEHÅLL

Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong – hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare!
 

ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE OCH FÅGEL

Visar styckning steg för steg – en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv.
 

Mörning – mogningslagring
Viltsmak
Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll
Hygien
Sjukt, skadar kött
Älgen
Delning av älgkött
Hjort
Rådjur
Vildsvin
Hare
Fågel
Redskap
Inbunden, 175x240 mm,128 sidor

SOM ALLTID I SINA HANDBÖCKER ÄR ALF ANDERSSON
NOGGRANN, PEDAGOGISK OCH LÄTT ATT FÖRSTÅ.



Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen